Аз възнамерявам да гледам на карти цял живот. Усещам го като мое призвание, също както сесиите, но те са за отделна тема, в друга статия. Гледането на карти което правя Аз не е Таро.  

Аз го наричам Крайбрежна гледанка на карти и аз съм избрала три чифтета карти които не са Таро. Картите като цяло са инструмент и аз съм си подбрала три вида които ще ви покажа в тази статия. Таро карти не съм виждала, нито пък докосвала, и не ги знам. Те са изпълнени със символи които после се разтълкуват но при мен се случи друго.  

божествена насока картиАз си купих първия чифт карти веднага щом една от моите учителки ги създаде и пусна за продан. Те се казват Божествена Насока и показват 77 честоти. Работя със тях от 6 години и много си ги обичам. Супер точни са и имат съвсем светло намерение да ни показват пътя. Пътя към божественото и съвършеното. Тези карти са супер цветни и имат различно значение ако ги изтеглим нагоре или наобратно. Имат си малка книжка която през годините се разруши. Вятъра ми открадна няколко страници които след това си принтирах и добавих. Лепилото се разлепи и ходих на обущар да ми завърже страничките. Понеже имат две значения, аз все още не ги знам всичките наизуст и чета книжката.  

 

Преди две години, 2019, си купих още два чифта карти специално за работа. Единия чифт е Сляпата Точка, а другия е Лековитите Изречения.  

Сляпа Точка картиКартите във чифтето Сляпа Точка се казват Магически Символи и показват тъмната страна на подсъзнанието ни. Те показват това което вече не виждаме защото действа някъде много надалеч във дълбините на съзнанието ни. Всичко което сме отхвърлили и отрекли и вече не искаме да го виждаме, ще се появи когато питам Оракула Сляпата Точка. Да, тези карти са Оракул карти и са 78 на брой. Те няма значение дали излизат надолу с главата. Върху тях има нарисуван Магически Символ и номер, след което във книжката Аз трябва да видя какво означава. Доста са брутални но в днешно време това е необходимо. Всеки който си е чул сляпата точка, ахва защото знае че е вярно. Тъй като се потискат тези неща, само ти самичък или самичка ще си знаеш колко е вярно за теб. Но аз давам пълен вот на доверие на моите Магически Символи.  Тези карти са създадени от същата жена която направи Божествената Насока.  

До колкото знам, още два вида карти ще излязат скоро. Едните ще са свързани със ценностите ни, а другите ще са свързани със Вълшебни Същества. Но, не е Таро.  

Лековити ИзреченияПоследния чифт се казва Лековитите Изречения и е уникален. Този чифт е създаден от друг мой учител, мъж, с когото аз работя от години и му имам пълно доверие. Купих си ги веднага като излязоха и съм супер доволна. Те са нежни и директни, и са 52 карти. Покриват духовното и енергийното лечение през което всеки един от нас преминава. Много ги обичам и ги намирам за прекрасна добавка към другите две чифтета. Имат благи пастелни цветове и няма значение дали са наопаки или нагоре с главата, значението им е все едно и също.  

 

 

 

 

 

 


Крайбрежна гледанка на карти си е мое заглавие и идва от обичта ми към водата, морето и плажа. Пита се един въпрос и се теглят 5 карти. На пример, ако поискаш картите да ти кажат каквото имат да ти кажат просто ей така без нищо конкретно тогава ще ти покажат: 

Текущата ти ситуация 

Какво да правиш 

Какъв ще е изхода

 Лековито Изречение

Сляпата ви Точка

Аз ги синтезирам вместо теб и ти пращам обобщеното съобщение на картите. Това е много на кратко как гледам на карти. Възможно е да имаш конкретна ситуация или интерес за нещо което ти предстои.Аз отново тегля 5 карти но понякога може да са различен брой от различните чифтета. Аз съм нагласена да ги разгадавам и после работата ми е да ви предам съобщението така че да го разберете. 

 

крайбрежна гледанка на карти

Имам и други гледанки на карти които са описани по-подробно във магазина ми.  

Натисни тук за да идиш в магазина

Аз съм супер щастлива да бъда в услуга на теб и на теб и на всички нас. Харесва ми да използвам този инструмент – картите. Намерението ми беше да поясня че не са Таро. Ако имате въпроси моля ви пишете ми.  

С обич. 

Делина и картите.   

Делина и Картите